Kinderpuzzels


puzzel.hids.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Kinderpuzzels
Ganzenbord
Ganzenbord
http://cgi.nos.nl/nosrtv/jeugdjournaal/ganzenbord/ganzenbord.html

Gratis Puzzelen
Gratis puzzels en raadsels oplossen, legpuzzels maken en spelletjes doen. online!
http://www.gratispuzzelen.nl

Jigsaw puzzles
Free online jigsaw puzzles of nature, animals, cartoons and many more. jigsaw puzzels with pictures, photo jigsaw, can you put the pieces together?
http://www.funnyjigsawpuzzles.com

Kids & Co
Een website voor kinderen én opvoeders. kids met o.a. knutselen, koken, spelletjes, etc. co met o.a. dagjes uit, kinderziektes en links.
http://www.kidsenco.nl/

Kinderlines
Kinderlines is de grootste kindersite van nederland en belgie. maak je eigen homepage of website en doe mee met de top 100, geef je mening.
http://www.kinderlines.nl/html/puzzels.html

Kinderpuzze.nl
Kinderpuzze.nl
http://www.kinderpuzzle.nl/

Kinderpuzzels bij Spelshop.nl
Spelshop.nl specialist in legpuzzels, denkspellen en bordspellen. winkel: markt 37b in delft. verkoop van 999-games, jumbo, ravensburger en vele andere spellen.
http://www.spelshop.nl/puzzels.php?show=group&prg_id=18&title=Kinderpuzzels

Sanders Puzzelhobby
Sanders Puzzelhobby
http://www.puzzelhobby.com/

Spellekijn Puzzel speciaalzaak
Spellekijn spellen en puzzel speciaalzaak : kinder puzzels
http://www.spellekijn.nl/legpuzzels-kinder-puzzels-c-2369_2383.html?osCsid=c7a3e81f8915e87ffb6a951ebc26a7b3

Gerelateerd
 • 'De mol draagt blauw'
  Is het Evelien, Victor, Martine of toch iemand anders? Ook dit jaar houden zich 2,5 miljoen Mol-volgers bezig met deze prangende vraag. Editie NL speculeert vast mee.
 • Maak 7x kans op een Jan van Haasteren puzzelpakket twv ?65!
  Koninklijke Jumbo brengt speelgoed, puzzels en spellen voor jong en oud uit. Koninklijke Jumbo brengt al meer dan dertig jaar de puzzelplaten van Jan van Haasteren uit, een Nederlandse striptekenaar die al tientallen jaren humoristische puzzelplaten met veel detail tekent. Met deze puzzels kunt u lekker samen of alleen gaan puzzelen! Het pakket bestaat uit een puzzelrol waarmee u uw puzzel makkelijk opbergt, ook als hij nog niet af is, en de puzzel Jan van Haasteren Circus (5000 puzzelstukjes).
 • Laurens van Lieren moet na ICNN Drachten op zoek naar laat..
  DRACHTEN - Na zijn vierde prijs in de Grand Prix dressuur op vrijdagavond heeft Laurens van Lieren met Ulysses la Haya (v. Gribaldi) ICNN Drachten weten af te sluiten met een tweede prijs in de Grand Prix kür op muziek. De winst in deze Interfloor Prijs ging opnieuw naar de Duitse Carola Koppelmann met de zeer goed piafferende en passagerende Deveraux B (v. Dimension) met 74,33%.
 • Bocholt krijgt eigen puzzel
  Voortaan kan Bocholt ook gepuzzeld worden. Toerisme Bocholt brengt, na de postzegels, een puzzel op de markt met toeristische foto?s van de gemeente. Schep...
 • Depressief brein heeft soms demente trekjes
  Aan dementie gaat opvallend vaak een periode van depressie vooraf. Dit blijkt uit Amerikaans onderzoek in het tijdschrift Neurology. De studie werpt een sprankje licht op het ontstaan van dementie, een ziekte die in onze vergrijzende samenleving circa een op de vijf ouderen treft.
 • Er staan 9 links op deze pagina.
  Privacybeleid